Post by ridetarsuba on Feb 5, 2022 23:32:29 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Foot Clinic - ASMR Feet Care ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Foot Clinic - ASMR Feet Care IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code veliko točk ▞▞▞
▞▞▞ Foot Clinic - ASMR Feet Care 2022 version ▞▞▞
Foot Clinic - ASMR Feet Care Giochi di ruolo jbl
preveč se je težko znebiti oglasov
Ok igra. ZELO preveč oglasov. Izvlekel zabavo. Orodja zaostajajo in jih je težko uporabljati. Postalo nezainteresirano.
Foot Clinic - ASMR Feet Care 角色扮演 hjcb
Zabavno, a oglas skoraj vsako minuto
Preveč oglasov je dovolj, da si ogledate oglas samo za nadgradnjo elementov, vendar se oglasi pojavljajo, medtem ko igrate ... v 30 minutah, ko sem igral, se je zrušilo
Foot Clinic - ASMR Feet Care Giochi di ruolo fjs
pot do številnih oglasov. premalo igranja.
Samo izklopite wifi 😒, da se ne bodo prikazovali oglasi.
Foot Clinic - ASMR Feet Care Рольові vpt
Foot Clinic - ASMR Feet Care રોલ પ્લેઇંગ skr
Čeprav so mi takšne igre všeč, ker imam nenavadno rad do grobih stvari, je to preprosto nesprejemljivo. Preveč oglasov. Še naprej bom igral, vendar to veliko oglasov ni prijetno. Kot večina drugih iger tega podjetja.
Ne bo odprto se zapira.
Preveč oglasov. Vsakič, ko očistite nogo, morate pogledati oglas. Ni druge možnosti! Prisilijo vas, da gledate celotne oglase. Tsk
ta igra je sproščujoča, zato prosim naredite več in je iz nekega razloga tudi zadovoljiva 😐 zato naredite več 🥺
Igra je v redu, vendar ima ZELO preveč oglasov! Vse stane oglasni čas. Brez hrupnega in DOLGA oglasa ne morete priti niti skozi eno raven. Izbrisano po približno 20 minutah.
grozljiva igra ali simulator, razen če ste ga prenesli za dobesedno gledanje oglasov
M&M Food Market mod APK Prenesi za Android
Oglasi Oglasi Oglasi Ne obremenjujte se s to igro. 😤
Lepo, a čudno
ZELO preveč oglasov!!! Nikoli nisem igral nobene igre z oglasi vsak drugi trenutek. (Ne morem reči minute, ker se pojavljajo pogosteje.)
Ta igra ni kot vse druge, kjer je po vsaki stopnji oglas. Namesto tega ima ta oglase MED nivojem! Vsakič, ko sem igral na ravni dveh orodij, je bil oglas, ko sem končal s prvim orodjem. Zelo frustrirajoče. Po tem, ko se je to dogajalo, sem igro izbrisal.
Lahko bi bilo tako zabavno. Toda način, da veliko oglasov uživate, da nadgradite, da dobite orodja za ravnanje z vipi.
Všeč mi je, izgleda zabavno igrati. Toda težava je v tem, da me igra ne spusti noter. Torej me lahko spustiš v rit zdaj ali drugače ...
Res so dolgočasni. dobro, toda nekateri od njih so res dolgi, zato prosim, prejmite to sporočilo. Na vas se obračam, ker
Toliko oglasov, da se preprosto ne splača, ne samo da imate veliko oglasov, da se je igra zrušila v prvih nekaj minutah, ko poskušate igrati ... Odstranjeno.
Ne morete niti dokončati postopka, ker se pojavljajo oglasi. Počakati morate, da se videoposnetki končajo, in nato poskusite dokončati. Absolutno nič zabave. Zdaj to odstranjujem.
To je dobra igra, če smo zadeli svojo mrežo, potem lahko igramo ...
Absolutno obožujem to igro... Ampak.... Po vsakem dotiku/obratu/spremembi je oglas... Kot resno, daj no.. Malo pretirano, se ti ne zdi.. Razumem, da so OGLASI tisto, kar MI dobimo igrati "brezplačne" igre, a kot sem že rekel, jih je veliko.
Igra je odlična samo za številne oglase
To je cinb bruto, zato mu dajem 4
Foot Clinic - ASMR Feet Care. 5.6. انقر مساعد. 5.8. Wego - الرحلات الجوية والفنادق. 9.8. Roblox. 8.2. Facebook Lite. 6.8. Facebook.
Welcome to Foot Clinic, the #1 ASMR nail salon game. Scrub, scrape, pluck, and pull all kinds of feet in this ASMR foot clinic doctor and
Vsakič, ko končam eno stvar, se VSAK ČAS prikaže oglas.
veliko oglasov, veliko naredi neprijetno
TOLIKO OGLASOV!!!! Končate nogo ali pa nimate časa, ne da bi bil to oglasni oglas
Preveč oglasov! Oglasi za vse in potem, ko karkoli naredite. Ta igra mi je zelo všeč in se zabavam ob njenem igranju, vendar me nenehno ustavljanje zaradi oglasov moti.
Foot Clinic - ASMR Feet Care Lomu spēles fsux
Ni tako zabavno, kot sem si predstavljal, vendar bi priporočal, da poskusijo to igro za majhne otroke. Bc običajno mislijo, da so te vrste iger zanimive.
To je tako lepa igra, res brez oglasov, vendar ste na podatkih, kot bodo oglasi prišli
To je odlična igra in če je preveč oglasov, samo izklopite wifi
WindWings: Space Shooter Arcade fzo
preveč dodatkov. 4 v 6 minutah igre. Pripravljen sem za odstranitev!!!
Všeč mi je to, tako zabavno je igrati, da to igram čez noč
... ASMR · Assemblage · Assemble · Assembled · Assembles · Assembling · Assembly ... Care · Careful · Caribbean ... Climbing · Climbling · Clinic · Clip
Je zelo super
Zakaj je toliko oglasov!! Aaaaaaaaahhhhhhhh!!!!!!!!!!!! Če bi imel možnost dve možnosti skočiti s pečine ali pa takoj zaigrati to igro pečine!!!!!!!
Igrano približno 10 minut in popolnoma preobremenjeno s številom oglasov. Sem tik pred odstranitvijo.
kul
Preveč oglasov. Tako kot igra skrb za pasje tace. Brez AD bi lahko bilo bolj prijetno vsakič, ko nekaj naredite. To bo odstranil.
bilo je veliko oglasov, da si komaj igral igro.😕
Dobra igra, vendar se po opravljeni nalogi večkrat pojavi oglas
Vau, hotel sem ga preveriti in po igranju prvih 5 minut sem ga že odstranil!! Pot do številnih oglasov!! S tem ni zabavna igra!
Wild Bear Simulator: 3D Jurasic Park Adventure APK - Latest ...
Žanr: Igranje vlog ... Guru je ustvaril Crazy Labs by TabTale mobilne razvijalce v Igranje vlog kategoriji. ... Prenos Foot Clinic - ASMR Feet Care apk
Razprava je morala čakati na orodja, veliko oglasov, morali ste plačati za nekatere cestnine ali dobiti premier, da bi dobili drugo orodje nad vsemi ne priporočam
To je grozna igra. Tudi jaz sem poskušal igrati in uživati v igri. Po približno eni uri natanko enakih 4 morda petih iger sem se razočaran in neverjetno razdražil. Igro brišem in je ne priporočam nikomur. Velika napaka!!