Post by ridetarsuba on Feb 5, 2022 23:50:44 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Anger of stick 5 : zombie ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Anger of stick 5 : zombie IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody więcej kluczy ▞▞▞
▞▞▞ Anger of stick 5 : zombie 2022 version ▞▞▞
Skasowało mi cały postęp 😡
Aplikacje wyświetlają się w innych aplikacjach.
Hello world! - Christopher Livesay
To naprawdę zabawne, kocham to. To trochę krwawe, ale poza tym jest to świetna gra i bardzo polecam?
Save the Masters آرکیڈ iric
Anger of stick 5 : zombie پرتحرک klyq
Uwielbiam tę grę i dałbym jej 5 gwiazdek, ale wrogów na poziomach jest zbyt wielu, aby łatwo wygrać.
Poważnie, gram w to już od około roku i nie było, cały mój postęp został zresetowany! Dlaczego i co z tym! Zamierzam zachować grę, ale tylko przez tydzień, dopóki nie otrzymam informacji zwrotnej!
Podaj aktualizacje i nowe postacie
OCENIAJĘ TĘ GRĘ NA 0 GWIAZDEK, PONIEWAŻ KIEDY ZOBACZYŁEM AD WSZYSTKIE MÓJ POSTĘP RESETUJE SIĘ, GRAŁEM W TĘ GRĘ PRZEZ 2 MIESIĄCE I WSZYSTKO TO PO PROSTU RESETUJE, TA GRA JEST NAJGORSZY!!!
To było moje dzieciństwo, dzięki za dobre wspomnienia i rozgrywkę, która trwa do dziś
Stickman Party: 1 2 3 4 Player Games Free 2.0.4.1
Dobra gra to więcej robotów.
Super gra
Ta aplikacja jest dobra, ponieważ możesz kupić osobę, która pomoże Ci walczyć ze złymi przewodnikami. Podoba mi się też taka broń. Broń jest idealna w użyciu. I także codzienny prezent. Podoba mi się sposób, w jaki walczy główny facet. Podoba mi się też walka z wielkim kijem. Gniew kija 5 jest najlepszy.
spoko gierka tylko po jakimś czasie się nudzi jest mało rozwinięta
Epik co nieras grałem do poprostu epiiiiiiiiiiiiiik! Nie ma ałtora gry nie ma poprostu Fart
Anger of stick 5 : zombie Екшън enz
Kiedyś była fajna ale teraz jest za neta i sięa tylko 15mb a teraz 30mb i się popsuła
Dlaczego nie mogę ulepszyć mojej głównej postaci powyżej poziomu 9?? Bez ulepszeń nie można wyczyścić kolejnych poziomów. . gra również opóźnia się, gdy automatyczne stanowiska karabinów maszynowych lub strzelają helikopterem.
Ta gra jest dobra, ale reklamy i tak są denerwujące, ta gra ma umiejętności, jest bardzo fajna
Gra bardzo fajna ale za dużo kosztują bronie
Szef kuchni
gratuluję jest fajna, ale daję się napisać hasła i mam 600k pieniędzy dlatego dałem 2 gwiazdki
Okropna, okropna gra. Przez cały czas grania nie mogłem mieć więcej niż 10 klatek na sekundę, można łatwo zobaczyć poszczególne piksele w postaciach. Rozgrywka też jest nudna, sterowanie niesamowicie zagmatwane, samouczek ma piętnaście stron, a za dodanie krwi trzeba zapłacić. Wszystkich tych setek milionów ludzi, którzy to zainstalowali, przepraszam, że musieliście doświadczyć tego żartu z gry.
To świetna gra, grafika jest wściekła, uwielbiam tę grę❤
Nie robi durzo
Fajna gra, wciągająca, ale twoich postępów nie można zapisać i zniknie, jeśli odinstalujesz aplikację. Daję mu 3, bo to po prostu to. Każdy postęp, który zrobiłeś, zniknie w jednej chwili i nie będzie można go odzyskać.
Nie bylo mowy o przemocy
Anger of stick 5 : zombie Aksi nrwf
Mega fajna gra
Omg, uwielbiam tę grę, jestem w pevel 21 knot, jest niesamowita z dinozaurami, z którymi mam 3 przyjaciół i wielkim niebieskim robotem, tak fajnym 😊
Brak fajnych nawet
Anger of stick 5 : zombie ઍક્શન sdh
Od najlepszych do najgorszych! Nie pobiera nawet danych gry z gier Google Play
Anger of stick 5 : zombie Екшън enz
Co za fajna gra, bardzo ją kocham. Zacząłem grać, gdy miałem ummm 6 lub 7
Nie działa i myślę, że jest zepsuty, ponieważ wyrzuca mnie z gry za każdym razem, gdy go uruchamiam, więc może jeśli uda ci się naprawić błąd, wystawię mu lepszą ocenę.
GG
Tyle błędów! Mam na myśli początkowo poziom, który zaczynał się bez żadnych przedmiotów, bez ziemi, bez budynków. Naprawiłeś to za pomocą aktualizacji. Teraz nagroda dzienna jest dodawana, ale potem resetuje się, gdy tylko rozpocznie się nowy poziom.
Lubię grę, jest też trudna i zabawna. Sterowanie jest bardzo proste
proszę!!! spraw, aby była bardziej intensywna jak wielka aktualizacja bossa i dodaj samochody, motocykle i inne zbroje pojazdów, a także spraw, aby była to kamera trzeciej osoby w otwartym świecie i dodaj więcej broni, to wszystko, czego potrzebujesz, aby zaktualizować i ulepszyć grę i grafikę oraz błąd, który przeszkadza innym urządzeniom, takim jak Android i IOS, po prostu rób to, czego chcę i to, czego inni chcą w porządku.
gra jest fajna polecam na osoby wkurzonych 👍👍👍☺
To bardzo fajna gra z fantastyczną sceną graficzną. Jest też pełen zabawy
Super polecam!!!!!!
Kiedy ponownie zainstalowałem tę grę, było świetnie, dopóki nie zagrałem w nią ponownie, ponieważ grałem w nią wczoraj, a moje konto w google jest zalogowane w grze, wszystkie moje statystyki i to, co osiągnąłem w grze, ZNIKNĄło ! NAWET JEŚLI ZALOGUJ SIĘ NA SWOJE KONTO GOOGLE W GRZE I WSZYSTKIE TWOJE STATYSTYKI SĄ DOBRZE ZAPISANE Z WYJĄTKIEM MISJI I BRONI! Napraw opcję zapisywania i jest to 5-gwiazdkowa gra, mimo że jest ŚWIETNA!!
Błędnie polecam
Super gra.
Aplikacja wyświetla reklamy w trakcie uruchamiania innych aplikacji od innych deweloperów mimo, że nie została użyta jakiś miesiąc. jest do wyboru w nieuczciwą praktykę gry z grania. nie polecam
o mój gah, to niesamowite, kiedy wiesz, jak w to grać mmmm kombinacje mmmmm style mmmmmmmmm rozgrywka jest jak szybka, nierzeczywista walka społeczności hyun's dojo, którą oferuje tylko ta gra i ZROBIĆ WIELE I WIELE UAKTUALNIEŃ RAZ W PRZYSZŁOŚCI BĘDZIE BĄDŹ JEDNĄ Z GIER, W KTÓRE BĘDĄ GRAĆ POPULARNI LUDZIE
Anger of stick 5 : zombie Ação xvg
Zrujnowałeś tę grę. Nie wiem, co myślałeś o tej ostatniej aktualizacji, ale naprawdę powinieneś ją odwołać. Co się stało z opcjami koloru krwi??? Dlaczego jest tak wiele reklam?
Ta aplikacja jest świetna, ale za każdym razem, gdy robię postępy i wychodzę z gry, kiedy wracam, wszystkie moje postępy są tracone i muszę zaczynać od nowa
14 gier takich jak Age of Zombies na iOS - Gry Strzelanki
To jest takie fajne! Twoja aplikacja jest jednocześnie bardzo fajna i przerażająca!