Post by ridetarsuba on Feb 6, 2022 0:12:10 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Talking Hank ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Talking Hank IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodu ģeneratora nauda ▞▞▞
▞▞▞ My Talking Hank 2022 version ▞▞▞
Disney Frozen Free Fall Games Mõistatusmängud kzx
Labas spēles, bet reklāmu ir maz
Šajā aap dotās spēles nav tik labas un pēc grafikas arī dotā nauda ir pārāk maza
Patīkami, ka es piedzīvoju augstas kvalitātes spēli, bet tikai maz atjauninājumu, bet kopumā 4 zvaigznes man ir zināma nobīde, bet vairāk tas ir labi un ļoti jauki, ja godīgi, bet es sagaidu vairāk feo no veidotāja
Jūs fotografējat dzīvniekus. Ir dažādi dzīvnieku līmeņi. Ir izplatīts, rets un episks. Kopīgs ir labs. Rets ir labāks. Epic ir labākais. Jūs noliekat ēdienu un jānoliek rotaļlietas, lai tās piesaistītu, un jāuzņem attēli ar dzīvniekiem, piemēram, zaķiem, putniem, kaķiem, briežiem utt. Šī spēle atšķiras no citām Outfit 7 spēlēm, kuras redzat spēlē/lietotnē. veikals. Talking Tom, My Talking Tom, Talking Angela, My Talking Angela utt. Instalējiet spēli un mēģiniet dzīvot kā iedomāts draugs.
Man patīk šī spēle, bet tagad tā ir biedējoša, un es nezināju, ka agrāk un es biju bērns, un es joprojām nezinu, kāds ir mans vecums un kad šodien bija 8 lm, un es redzēju cilvēku sakām, ka tas ir biedējoši un es to zinu un es joprojām zinu, ka jūs hakeris, jūs atradīsit patiesi un apstāsies, ja es zvanīšu policijai, kad es jūs atradīšu, darīšu to, kad lm 29
Man patīk šī spēle jo te var fotografēt dzīvniekus bet man nepatīk ka te ir dārgs ēdiens
Nrmala spēlē man patīk
информационный портал города Даугавпилс
Tā ir jautra spēle, par kuru es to aizmirsu pirms 3 mēnešiem PLZ PIEVIENOT VAIRĀK SPĒLES UN daudzām reklāmām, bet tas ir labi!!! Un izlīdzināt hin up ir grūtāk
Šī ir labākā spēle, ko es jūtu tā, it kā es barotu savu mājdzīvnieku
Nu domāju ka labi 😊😊😊
Dvd kabatā pirms pusotra gada, un man ir daudz cilvēku, kuri nav pieteikušies gadiem, kad pirmo reizi pilsētā ir pieejams arī pēc pieprasījuma
Ļoti laba spēle
Šīs spēles grafika ir ļoti laba. Bet ēdieniem cenas ir ļoti daudz.😊😊😊
Lieliskaka spele es iesaku instalet
Patīk padarīt viņu par mazuli, viņš ir tik mīļš, ka varētu būt vairāk pirkumu un vietu, kurp dodas dzīvnieki. Patīk glāstīt viņu un viņa sejas izteiksmes.
tas nav hans tas ir henks
Lieliski, līdz nokļūstat pēdējā lappusē. Smieklīgas cenas precēm. Šajā spēlē es veltīju daudz stundu jauko dzīvnieku animāciju dēļ. Es labprāt to pabeigtu, bet rotaļlietām, kuras jūs ievietojat dažādās vietās pēdējās pāris lappusēs, man būtu nepieciešami 20 gadi, lai iegūtu vajadzīgo daudzumu.
Spēle ir laba, bet mans brālis to izdzēš un viss mans progress ir zaudēts, bet runājot ar Tomu Gold run un runājot ar Tomu progress ir atpakaļ, bet ne šajā
Il Mio Talking Hank Casual gmfv
Apbrīnojama spēle! Visas šīs 6 spēles ir foršas un izaicinošas, taču ne visas! Es šeit parasti neredzu kaut ko tādu, kas man nepatiktu, un galu galā man patīk šī spēle👌! Šī spēle ir ļoti jauka, un tā ir arī 3D, būtu jautrāk, ja jūs, puiši, Outfit7 Limited, pievienotu vairāk spēļu, lai būtu īpaši jautri, turklāt tā ir laba spēle bērniem. Bet esmu dzirdējis baumas, ka kāds skatās viņu acīs, es to izmēģināju, bet nekas nedarbojās, es neesmu pārliecināts, vai tas ir īsts. Anyways tā diezgan aizkavēta, bet ok, MyPhoneHasBeenLaggyToday.
Laba spele👌👌❤
Viena lieta, kas jāpastāsta, ir šāda: - Kad Henks kaut ko guļ, es dzirdu dīvainas skaņas... un tad, kad es restartēju spēli un atkal lieku Henkam iemigt, skaņa ir pazudusi... Man šķiet, ka spēle nav tā, kā runāt Angela.
My Talking Hank Εύκολα syr
ļoti slikta grafika un vadība.
Forša spēle (esmu iesācejs) es so speli ieladeju prieks masas un man vina iepatikas !
Vakardien, kad tu aizgāji, Henks man uzbruka. Yesterday after you left, Hank jumped me. Right in my own living room. ... They were talking like old friends.
To vienmēr ir grūti atvērt. Esmu atinstalējis divas reizes. Joprojām neizdodas atvērt.
Man patīk spēle un grafika, un tā var palīdzēt bērniem apgūt augļu un dārzeņu krāsas un dzīvniekus.
Tas bija jauki, bet vienmēr atnāks viens un tas pats dzīvnieks, man tas nepatīk
Il Mio Talking Hank Casual gmfv
Šī ir jauka spēle, bet es visvairāk aizraujos ar dzīvnieku fotogrāfijām un iegādājos dažas lietas, lai atnāktu dzīvnieks un paspēlētos ar lietu, un Henks spēj uzņemt dažas dzīvnieku fotogrāfijas, kas man ļoti patīk, bet es domāju, ka Hanka spēlē deju istaba nav hanka spēlē, jo My TALKING ANGELA deju istaba ir pieejama arī endželas dejai 😔 tātad šī ir problēma un šajā spēlē viss ir pareizi.
Šī spēle ir ļoti nomierinoša, un attēlu vākšana ir patīkams pieskāriens. Vispār laba spēle!
Šī spēle turpina sasalst pēc katras reklāmas, es pat nevaru to spēlēt vienu minūti, lūdzu, izlabojiet to
Man ļoti šī spēle patīk
Pārāk daudz reklāmu, bet tā ir laba spēle
Man ļoti patīk šī spēle😁
Tā ir labākā spēle pasaulē, un gandrīz tas aizņem ilgu laiku, lai gulētu. Bet man joprojām patīk.
Vienu dienu viss bija kārtībā, bet tagad manā ierīcē tas traucēja, tāpēc es atinstalēju. Tava runājošā toma spēle ir labāka.
Es redzēju kaut ko dīvainu, kamēr spēlēju pulksten 3:00, un pulksten 4:00 es to atkal atvēru, un man neļāva tajā iekļūt, tāpēc es atinstalēju šo spēli, manuprāt, tā sabojājās.
Šī spēle ir tik jautra, jo mēs varam atklāt visus dzīvniekus, viņš ir tik jauks, un ir kostīmi, bet ir arī mini spēles, bet man tā ļoti patīk.
Šī ir ļoti slikta spēle. Pazaudēts nelaimes.Katrs jūs darāt nelaimes, es nezinu, kā spēlē to. Tas nav iespējams.
Henks ir jauks:)BET...lūdzu, pievienojiet spēlei vairāk funkciju. Ja ir mazāk funkciju, spēle kļūst garlaicīga, un tas liek mums atinstalēt. spēle.
[3D Platformer] Super Bear Adventure apk - veapps
My Talking Hank Rekreacyjne kvo
Rototec 100
Loti laba
Tā ir mana mīļākā spēle. Tā ir ļoti skaista spēle. Man ļoti patīk šī spēle ❤🧡💛💚💙💖🥰🦄
Kāpēc visi domā, ka runājošie draugi ir jauki, kad viņi izspiego tevi, es domāju, ka Andželai ir brūnas acis, bet tas bija zvans, tad ingvera acīs ir jāredz tuvu, jo ir zēnu birojs vai ēna, piemēram, spēle ka man tas likās draudzīgi
My Talking Hank Εύκολα syr
Palieliniet dārgakmeņu iegūšanas veidus, izņemot reklāmas
Daudz reklāmu un spēļu spēku apstājas, un manam planšetdatoram arī rodas problēmas
Man tas ļoti patīk, bet ir ļoti grūti iegūt monētas, tām vajadzētu to atvieglot
Spēle iestrēgst baltajā ekrānā, sastingst un pārstāj darboties. Ļoti vīlies.